Orkaitės funkcijos

Viršutinis ir apatinis kaitinimas
Kaitinimo elementai, esantys orkaitės viršuje ir apačioje, skleidžia šilumos spindulius. Spinduliai išsisklaido tiesiai ant kepinių. Šiuo atveju galima kepti tik viename aukštyje. Mielinę duoną, vyniotinius ar minkštus vieno aukšto vaisių pyragus rekomenduojame kepti pasirinkus būtent šią funkciją. Viršutinė ir apatinė šiluma tinka liesai mėsai (jautienai ir veršienai), taip pat žvėrienai kepti.

Apatinis kaitinimas ir karšto oro cirkuliacija
Pasirinkus šią funkciją, veikia apatinis kaitinimo elementas ir karšto oro cirkuliacija. Funkcija tinka picoms, sunkiems pyragams, kurie kepami keliais aukštais, vaisių pyragams ir suflė kepti.

Karšto oro cirkuliacija  
Galinėje orkaitės sienelėje esantis ventiliatorius tolygiai paskirsto karštą orą. Ši funkcija ideali, kepant keliais aukštais.

Grilis  
Grilio šiluma sklinda iš orkaitės dangtyje įmontuoto infraraudonuosius spindulius skleidžiančio grilio kaitinimo elemento. Grilis ypač tinka bifšteksams, dešrelėms, šonkaulių kepsniams, kiaulienos kepsniams.

Grilis su oro cirkuliacija  
Grilis ir oro cirkuliacija veikia tuo pačiu metu. Ši funkcija tinka didesniems mėsos gabalams kepti ir skrudinti. Ją galite naudoti, jeigu norite, kad susidarytų traški plutelė.

Atitirpinimas  
Pasirinkus šią funkciją, veikia oro cirkuliacija, bet nekaitinama. Ši funkcija leidžia atsargiai atitirpinti kremus, pyragus, vaisius ir viską, ką vėliau laikysite vėsiai.

Apatinis kaitinimas ir oro cirkuliacija 
Apatinis kaitinimo elementas šilumos spinduliais veikia maisto produktus, drauge dirba ir ventiliatorius. Jūs galite naudoti vieną iš kepimo skardų, mažą kepimo formelę arba spyruoklinę formą iš aliuminio. Mes rekomenduojame nenaudoti aukštų virimo puodų, nes jie gali trukdyti orui cirkuliuoti.

Apatinis kaitinimas (Aqua Clean)
Apatinis kaitinimo elementas šilumos spinduliais veikia maisto produktus. Funkcija tinka sunkiems, šlapiems pyragams (su vaisiais) kepti. Taip pat tinka ir valant .


<<Atgal