Kokį stalviršį pasirinkti ?

Klasikinio stiliaus virtuvės mėgėjai daugiau vertins natūralų akmenį, klijuotą medį ar medį apklijuotą plytelėmis, dirbtinį akmenį...

Šiuolaikiniam stiliui geriau tiktų metalas, stiklas, dirbtinis akmuo (arba akmens masė, arba “korianas“).

Pati patraukliausia, vertinant kainą, spalvų, tekstūrų gausą, aišku yra laminuotos medžio drožlių pagrindu pagaminta stalviršinė plokštė.

Metaliniai stalviršiai kainuoja kiek daugiau, nei pagaminti iš LMDP, tačiau turi savų privalumų. Tarnavimo laikas daugiau nei tris kartus ilgesnis, o atsparumas trinčiai ir smūgiams gerokai didesnis. Karštą keptuvę nuo ugnies galima drąsiai statyti ant tokio stalviršio ir čia neliks jokių žymių. Ne veltui tokie stalviršiai dažnai naudojami profesionalioje virtuvėje.

Natūralus akmuo taip pat atsparus mechaniniam ir cheminiam poveikiui, tarnavimo laikas didžiulis, tačiau kainos negalima pavadinti lengvai prieinama.

Labai geras sprendimas dirbtinis akmuo . Pagal savo savybes ši medžiaga nenusileidžia natūraliam akmeniui, tačiau yra technologiškesnė, turi daug daugiau raštų ir atspalvių. Stalviršis pagaminamas vientisas su plautuve, staljuoste, reikiamos formos. Čia nelieka tarpelių , kur gali kauptis nešvarumai.

Taigi kokį stalviršį pasirinkti, viskas priklauso nuo jūsų skonio.

<<Atgal